Home > Internal Server > Internal Server Error Vbseo

Internal Server Error Vbseo

Fallo utilizzando questo form! since you store cache in /dev/shm/lsdiskcache, which is in main memory, need monitor the space cache used closely. No members have liked this post. please try it and inform the result. http://mttags.com/internal-server/internal-server-error-in-websphere-application-server.php

No members have liked this post. On my test forum,vaultwiki cause vba dynamic style broken. I'd assume you have done step 1. Did I just configure something wrong? http://www.litespeedtech.com/support/forum/threads/solved-need-help-500-internal-server-error-please-read.5037/

Forum software by XenForo™ ©2010-2015 XenForo Ltd. update: just saw it, now it's 7.3M out of 4G memory, should be ok at the time being. E' una mia peculiarit distorcere la verit e inventarne di nuove." - "I tuoi orientamenti hanno su di me un effetto prossimo allo zero." Rispondi citando « Discussione precedente | Prossima Mr.

  1. RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(delfossecp/|delfosse2cp/|cron|vbseo_sitemap)RewriteRule ^((archive/)?(.\.php(/.)?))$ vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-fRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-dRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(delfossecp|delfosse2cp|clientscript|cpstyles|images|vbseo_sitemap)/RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1&uri=%{REQUEST_URI} [L,QSA] It worked okay on my local server.
  2. I did what you said now just waiting until the internal server error occurs Mr.
  3. I decide to reinstall wiki to the latest version.It"s look like vaultwiki patch cause this.

Im looking at the step now and checking the disk cache. Can you confirm or deny my suspicion? Hope vaultwiki run perfect on iis 7. I contacted my server support said they do not support litespeed and ca not assist me.

Welcome to the vBulletin support forums! What else am I missing? [Sun Mar 25 22:31:50 2012] [info] Initial (No.1) HTTPS request received for child 17 (server fbapp.swiftor.com:443) [Sun Mar 25 22:31:50 2012] [error] [client 209.50.226.20] Request exceeded Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before. http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-4/vbulletin-facebook-app/408282-[solved]-internal-server-error-on-vbulletin-fb-app MrSpock 2011-03-19 16:38:24 UTC #4 Ok, vbseo resolved this problem.

striker Powered by vBulletin Version 4.2.4 Beta 3 Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. I've checked several URLs and confirmed working well, for example: http://mymusic....com/new-sumbit-videos/ http://mymusic....com/home/ however, URL ending with .php looks not cached, for example: http://mymusic....com/forum.php this may due to the rewrite rule Code: P.IVA: 02750560738 Cionfs © - Cionfs ® - Marchio registrato numero 0001524896 -- English -- Italiano Contattaci | Forum CMS per WebMaster | Cima | Cookies Policy Tutti gli orari sono Spinnas New Member My .htaccesss # Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in

Questo sito utilizza cookie propri e di terze parti. Spinnas New Member I did some reconfigure on the server everything seems to be working now i have this issue, but it still load well and show this error on the It seems like there's no real standardization in apache rewrites, their behavior varies a little bit depending on the hosting. Yes, my password is: Forgot your password?

NiteWave, Jun 8, 2011 #4 Mr. my review here I just have to leave "^" there. or within the gui cause the error log on the gui not showing nothing Mr. Hosting Provider Lista Provider vHosting-it.com IlTuoHosting.it Host-it.it ChipHosting.Net Nuove discussioni Config.php e dns dominio ‎ Inviato Da boldherri ‎(0 Risposte) Ieri, 13:56 in vBulletin 4.x Giveaway of a day - Batch

Spinnas New Member I'm still getting the 500 error. Spinnas, Jun 8, 2011. More information about this error may be available in the server error log. click site I see image of vault wiki bb code not show correctly on my reply box.Maybe this problem related with mod name "advanced quick reply".

I checked with my host and they say this is the error being thrown: [Sun Mar 25 21:31:26 2012] [error] [client 209.50.226.20] Request exceeded the limit of 10 internal redirects due Last edited by ACiD619; 25 Jul 2009 at 22:22. webizen, Jun 8, 2011 #6 NiteWave Administrator the rewrite rules looks ok now --- vbseo cache is working.

I really hope somebody will be able to help me, cause I've already tried everybody else.

and how can i monitor it on shh? Is that about right? .htaccess # Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in The time now is 9:27 PM. Login or Sign Up Log in with Facebook Search in titles only Search in vBulletin Facebook App only Advanced Search Search Home Forums Blogs Articles Groups Tracker Purchase New Topics

Spinnas New Member Thanks, but do I have to enable Cache Policy? The htaccess rewrites. MrSpock 2011-03-19 15:47:11 UTC #3 MrSpock said: I found that if I completely remove the following part "!(delfossecp/|delfosse2cp/|cron|vbseo_sitemap)", then everything works perfectly fine. navigate to this website No members have liked this post.

RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.mymusicdynasty\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(MMD-admincp/|MMD-modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ Please disable other mods except vBSEO and let me know the name of the mod if the edit or source tab loads afterwards. I don't know why, though, because the code provided by VBSeo seems to be working everywhere except on my hosting. Spinnas, Jun 9, 2011 #19 NiteWave Administrator comparing with the total 4G memory, 7.5M should be ok NiteWave, Jun 9, 2011 #20 (You must log in or sign up to

Oh hosting it gives "internal server error" again. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Digg Del.icio.us Technorati Twitter || Servizi Professionali - Realizzazione siti web Rispondi Citando Navigazione Rapida VBSeo Italia e altri prodotti SEO Cima Aree Sito Impostazioni Messaggi Privati Sottoscrizioni Chi è Online Ricerca nei Forum Home Page Now once the "!" was changed to "^", it started working, but the function "get last post" or "get new post" doesn't work.

This section is an archive with no posting allowed. EDIT: My mistake, I thought you were on vBulletin 4.1.4. Please post a screenshot for style issues. please refer http://blog.litespeedtech.com/2011/01/28/speed-up-vbulletin-sites-through-litespeed-built-in-cache/, step 6 Set a cron job to clean up cache #du -sh /dev/shm/lsdiskcache to check how much space used by cache.

Regards, DK samanime 2011-03-25 05:44:27 UTC #6 Just for future reference, any time you get a "Internal Server Error" when playing with a .htaccess file, it means you have a syntax open_basedir issues, try this.